fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
Знайомства під час пандемії. Коронавірус і ... любов? агентства знайомств Україна

Знайомства під час пандемії. Коронавірус і ... любов?

24 августа 2021

Весь світ сьогодні завмер - новини про поширення коронавiруса covid-19 йдуть звідусіль, люди переживають і про сьогодення, і про майбутнє. Світ вперше за довгий час зіткнувся з пандемією, і зараз люди розгублені - як вести себе, що робити, ніхто не знає. Одні кажуть, що загроза вигадана, інші закликають до тотальної самоізоляції.

У такі періоди стає дуже відчутно самотність, адже зараз підтримка близьких і коханих людей так важлива кожному. Але як починати відносини, коли навколо - карантин?

Як ходити на побачення, як знайомитися, як спілкуватися з представниками протилежної статі? Нашi клієнти турбуються, і ми повиннi зняти цю тривожність.

По-перше, на практичному досвіді нашого агентства знайомств Україна, ми переконалися, що саме зараз можна знайти свою справжню любов. Сьогодні знайомства онлайн, знайомства Київ, Україна знайомства ,  випадкові зв'язки, зводяться до мінімуму, і кожна зустріч - це щось важливе і, безумовно, цінне.

По-друге, ми закликаємо до дотримання всіх рекомендацій ВООЗ. Закриватися від усього світу за дверима бункера не варто, але проявляти обережність необхідно.

Чи ходити на побачення?

Ми б порадили уникати торгових центрів, багатолюдних ресторанів або кафе, кіно, театрів. Щоб познайомитися, поспілкуватися з людиною, можна ж і просто прогулятися по парку або зайти в невелике кафе - нехай воно буде не особливо сучасне, але в ньому буде затишно і малолюдно.

Як спілкуватися з чоловіком або жінкою після побачення?

Листування і стару добру балаканину по телефону ніхто не відміняв. Вашому спілкуванню не завадить карантин.

А може, все-таки, почекати?

Сovid-19 прийшов до нас надовго, і нам просто потрібно навчитися жити в нових умовах. А це означає, що ваше очікування може затягнутися. Не потрібно позбавляти себе шансу знайти близьку людину, зустріти рідну душу, звернутися до агентство знайомства для створення сім'ї - саме зараз нам всім дуже потрібен поруч хтось, хто зможе стати для нас підтримкою і подарувати нам любов.

Ваше агентство знайомства для шлюбу CQMI

Гарного настрою i нехай шлюб з канадцем або європейцем стане для вас початком чудових змiн в життi!

Агентство знайомств CQMI! 

«ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК» (анкета для реєстрації) 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 816 раз Последнее изменение Пятница, 03 ноября 2023 13:27

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI