fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
Як вийти замiж жінці яка має дитину Як вийти замiж жінці яка має дитину

Як вийти замiж жінці яка має дитину

09 октября 2021

Як вийти заміж, жінці з дитиною? Прямо зараз я розповім вам про це. Читайте дуже уважно! Привіт, з Вами агентство знайомств Україна. Якщо ми, залишившись без чоловіка з дитиною, вважаємо себе жінкою другого сорту, «розлученою», «покинув чоловік», «з багажем», «з причепом», тоді відповідь на це питання - ніяк. Неможливо досягти мети, якщо всередині себе ми вважаємо її недосяжною.

Вийти заміж, через сайт знайомств, якщо у нас є дитина не набагато складніше, ніж без нього. Ми не стали гірше, народивши дитину. Ми стали краще. Ми навчилися терпіти власний дискомфорт заради іншого, бути уважною і чуйною, турботливою і доброю. Не всім щастить знайти свою справжню любов з першої спроби через знайомства онлайн. Іноді потрібен досвід, щоб зрозуміти, що нам підходить, а що - ні.

Тепер у вас є такий досвід. І вам не потрібен будь-який чоловік, аби був поруч, це ви вже проходили. Тепер вам потрібен серйозний, відповідальний, дорослий чоловік.

Життя якого ви наповните радістю і який зробить вашу сім'ю ще щасливішою. Якщо в наших очах читається тривога про майбутнє і відчайдушне бажання покласти на чиїсь плечі турботу про нас з дитиною, нам навіть не обов'язково буде це озвучувати: чоловік все зрозуміє без слів і, зрозуміло, втече. І втече не від дитини, а від нашого загрозливого беззвучного повідомлення: «у мене є проблема, і я хочу її на кого-небудь повісити, можливо, на тебе».

Але ніхто не хоче чужих проблем. Навіть ми самі. Нечесно дорікати чоловіка.

Можливо, він не такий уже й безвідповідальний і легковажний, і навіть готовий стати батьком - але не на першому ж побаченні! Будь-який нормальний чоловік шукає, перш за все, Свою Жінку. I неважливо де буде шукати, чи буде це знайомство в Україні, Києві, або через агентство знайомств.

І якщо знайде, то, швидше за все, готовий буде взяти відповідальність і нести на своїх плечах її проблеми. Але для цього він повинен побачити спочатку Жінку, а не Проблему.

Якщо ми ще не відійшли від колишніх відносин, якщо в глибині нашого серця живе образа на чоловіків і недовіра до них - вийти заміж за іноземця чи українця, з дитиною або без, нам дійсно, буде дуже складно. І справа не в дитині, а в тому, що чоловік, зі свого боку чекає, що ми приймемо його відразу, таким, яким він є, а не після того, як йому вдасться довести нам, що він не верблюд. Відпустіть колишні відносини і всі претензії. Подякуйте його за безцінний досвід і за свою свободу, яка дозволить вам знайти свою справжню любов. Поверніть собі свою гідність. Вчіться відволікатися від ролі матусі, щоб згадати, як це - бути просто жінкою: легкої, вільної, усміхненою, сяючою. Ви зможете вийти заміж, якщо у вас є дитина, якщо будете транслювати світові повідомлення про те, що ви - подарунок, а не тягар. Але перш вам потрібно повірити в це самій.

Гарного настрою i нехай шлюб з канадцем або європейцем стане для вас початком чудових змiн в життi.

Агентство знайомств CQMI! 

«ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК» (анкета для реєстрації) 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 918 раз Последнее изменение Суббота, 09 октября 2021 15:39

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI