Суббота, 09 октября 2021 15:34

Як вийти замiж жінці яка має дитину

Як вийти замiж жінці яка має дитину

Як вийти заміж, жінці з дитиною? Прямо зараз я розповім вам про це. Читайте дуже уважно! Привіт, з Вами агентство знайомств Україна. Якщо ми, залишившись без чоловіка з дитиною, вважаємо себе жінкою другого сорту, «розлученою», «покинув чоловік», «з багажем», «з причепом», тоді відповідь на це питання - ніяк. Неможливо досягти мети, якщо всередині себе ми вважаємо її недосяжною.

Вийти заміж, через сайт знайомств, якщо у нас є дитина не набагато складніше, ніж без нього. Ми не стали гірше, народивши дитину. Ми стали краще. Ми навчилися терпіти власний дискомфорт заради іншого, бути уважною і чуйною, турботливою і доброю. Не всім щастить знайти свою справжню любов з першої спроби через знайомства онлайн. Іноді потрібен досвід, щоб зрозуміти, що нам підходить, а що - ні.

Тепер у вас є такий досвід. І вам не потрібен будь-який чоловік, аби був поруч, це ви вже проходили. Тепер вам потрібен серйозний, відповідальний, дорослий чоловік.

Життя якого ви наповните радістю і який зробить вашу сім'ю ще щасливішою. Якщо в наших очах читається тривога про майбутнє і відчайдушне бажання покласти на чиїсь плечі турботу про нас з дитиною, нам навіть не обов'язково буде це озвучувати: чоловік все зрозуміє без слів і, зрозуміло, втече. І втече не від дитини, а від нашого загрозливого беззвучного повідомлення: «у мене є проблема, і я хочу її на кого-небудь повісити, можливо, на тебе».

Але ніхто не хоче чужих проблем. Навіть ми самі. Нечесно дорікати чоловіка.

Можливо, він не такий уже й безвідповідальний і легковажний, і навіть готовий стати батьком - але не на першому ж побаченні! Будь-який нормальний чоловік шукає, перш за все, Свою Жінку. I неважливо де буде шукати, чи буде це знайомство в Україні, Києві, або через агентство знайомств.

І якщо знайде, то, швидше за все, готовий буде взяти відповідальність і нести на своїх плечах її проблеми. Але для цього він повинен побачити спочатку Жінку, а не Проблему.

Якщо ми ще не відійшли від колишніх відносин, якщо в глибині нашого серця живе образа на чоловіків і недовіра до них - вийти заміж за іноземця чи українця, з дитиною або без, нам дійсно, буде дуже складно. І справа не в дитині, а в тому, що чоловік, зі свого боку чекає, що ми приймемо його відразу, таким, яким він є, а не після того, як йому вдасться довести нам, що він не верблюд. Відпустіть колишні відносини і всі претензії. Подякуйте його за безцінний досвід і за свою свободу, яка дозволить вам знайти свою справжню любов. Поверніть собі свою гідність. Вчіться відволікатися від ролі матусі, щоб згадати, як це - бути просто жінкою: легкої, вільної, усміхненою, сяючою. Ви зможете вийти заміж, якщо у вас є дитина, якщо будете транслювати світові повідомлення про те, що ви - подарунок, а не тягар. Але перш вам потрібно повірити в це самій.

Гарного настрою i нехай шлюб з канадцем або європейцем стане для вас початком чудових змiн в життi.

Агентство знайомств CQMI! 

«ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК» (анкета для реєстрації) 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 929 раз Последнее изменение Суббота, 09 октября 2021 15:39