fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
вона отримує пропозицію вийти заміж через 2 місяці після її відео Agence CQMI

вона отримує пропозицію вийти заміж через 2 місяці після її відео

19 апреля 2024

Шановні жінки  CQMI Agency

Цього тижня одна з жінок нашої агенції попросила закрити її профіль на сайті, оскільки вона отримала пропозицію вийти заміж... через 2 місяці після створення відеопрезентації.

***

a/ Сила відео

Ось кілька моментів, які допоможуть вам краще зрозуміти:

 Чоловіки навчилися обережно ставитися до фотографій. Ви знаєте так само добре, як і я, що в Інтернеті існує безліч шахрайських сайтів, метою яких є привернути погляди чоловіків фотографіями майже оголених жінок у бікіні. І такі сайти користуються неймовірною популярністю у чоловіків, яким не цікаві стосунки, вони бажають лише розважитись.

Однак чоловіки, які прагнуть створити серйозні стосунки, чудово знають, що фотографія жодним чином не відображає людських якостей жінки. 

Профіль недостатньо інформативний: фотографії зроблені в певний момент і швидко застарівають. Те саме стосується і тексту, який має описувати вас. Профіль не передає жодних емоцій. В ідеалі необхідно мати і те, і інше - красиві фотографії та вдале відео. 

Світ знайомств різко змінився останніми роками через вплив технологій. Наразі, вибір партнера ґрунтується не тільки на фотографії і опису в вашій анкеті. З огляду на наш досвід і спостереження, ми можемо стверджувати, що чоловіки набагато охочіше знайомляться з жінками, у яких  є відеопрезентації. Тож не варто недооцінювати важливість відео. Це може допомогти знайти партнерів на основі своїх інтересів, цінностей та інших важливих факторів. 

Посмішка: ви знаєте так само добре, як і я, що на фотографії, щоб вона була вдалою, важливо посміхатися. На відео це ще важливіше. Посмішка робить обличчя красивішим. Відео має надзвичайну силу підкреслити сяючою посмішкою ваше обличчя. Для чого? З простої причини, що ваше тіло рухається, і ваші емоції виражаються в рухах м’язів вашого обличчя.

Наприклад, коли я зустрічаюся з жінками на відео в Skype, я маю приємні враження. Добрий гумор деяких жінок заразливий, і це відчувається на екрані. Цей спосіб спокусити чоловіка в тисячу разів потужніший за ваш профіль, яким би якісним він не був. 

Ваші захоплення стають очевидними: на сторінці профілю є розділ про ваші хобі та інтереси. Цей розділ, як правило, дуже короткий і не зовсім цікавий для читання. На відео це цікавіше, тому що це той момент, коли ви стаєте яскравою. Я помітив, що тіло та обличчя жінки змінюються, коли вона говорить про те, що їй подобається.

Ключі до спокуси: нещодавно я помітив ще одну перевагу відео під час інтерв’ю з Мариною з Франції. Вона пояснила мені, що західні чоловіки не розуміють культуру та кодекс українських жінок. Потім вона надала дуже конкретну пораду, як підійти до неї, написати їй, чи запросити в ресторан. Як наслідок, це дозволяє уникнути марно витраченого часу та розчарувань. Чоловік просто має слухати інструкції, щоб догодити вам. Чудово, чи не так?

Ваші розчарування: під час інтерв'ю з Вікторією з Іспанії вона пояснила, що терпіти не може чоловіків, які спілкуються з декількома жінками одночасно, і вона не бажає конкурувати з жодною жінкою. Вона пояснює, наскільки важливо для неї відчувати себе унікальною.

 Будьте впевнені, не всі чоловіки так роблять. Деякі з них не можуть спілкуватися з більш ніж однією жінкою одночасно. У цьому випадку відео буде діяти як фільтр і відсіювати всіх чоловіків, з якими ви не бажаєте знайомитись. Надзвичайно, чи не так?

Я міг би нескінченно продовжувати цей список і перераховувати всі переваги відео перед нерухомою, статичною анкетою. Але ви вже розумієте, що я маю на увазі.

***

б/ Як зробити ваше відео успішним?

Зустріч проводиться з використанням безкоштовного програмного забезпечення Skype, яке можна встановити на комп’ютер або телефон.

Розмова триває близько 15 хвилин, її мета – заохотити чоловіка дізнатися про вас більше. Іноді вона триває довше, якщо тема розмови цікавить мене більш детально.

Дуже важливим є освітлення: ставайте обличчям до вікна або лампи.

Будьте красивими, саме тепер час для цього! Тисячі самотніх чоловіків будуть спостерігати за вами.

Заздалегідь подумайте про те, що ви написали у своєму профілі, своєму описі, своїх захопленнях і щодо типу чоловіка, якого ви шукаєте.

Добрий настрій - необхідний, посмішка буде прикрашати ваше відео!

Необхідно мати якісне підключення до Інтернету.

Говоріть прямо про те, що ви бажаєте бачити в чоловікові, це скоротить час на пошук.

Додайте трохи таємничості, щоб чоловік мав бажання дізнатися про вас більше.

Скажіть декілька слів про своїх дітей, якщо вони живуть з вами.

***

c/ Споріднені теми

Якщо вам подобається розмовляти зі мною на зустрічі, можна піти далі. 

Наприклад, мені особливо подобається, коли деякі з вас розповідають про свій негативний досвід спілкування із західними чоловіками. Це чудова можливість навчити наших клієнтів різницям у менталітеті.

Якщо у вас є будь-які історії, якими ви будете мати бажання поділитися, це може ще більше просунути ваше відео та збільшити ваші шанси на успіх.

Відеопрезентація - це ефективний крок зустріти свого майбутнього чоловіка!

Чекаю на вас?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 62 раз
Другие материалы в этой категории:

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI