fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
Все ще шукаєте справжнє кохання? François et Olessia

Все ще шукаєте справжнє кохання?

19 марта 2023

Шановнi жiнки шлюбної агенцiї CQMI!

 

Ми, хто живемо в Монреалі, Канада, бачимо, як все більше українок приїжджає до Квебеку.

Але як щодо вашої ситуації?

Ви залишились в Україні? 

Або ви оселилися в Польщі чи іншій європейській країні?

 

Повідомте нам своє сімейне та географічне положення, новий номер телефону з якимось месенджером (WhatsApp, Viber, Telegram) щоб ми змогли оновити вашу інформацію на веб-сайті агенцiї CQMI.

 

 

Пам’ятайте, що ми тут, щоб допомогти.

Можливо, ви вже перебуваєте у стосунках і більше не потребуєте наших послуг?

Або навпаки, ваші пошуки кохання актуальні як ніколи?

Якщо це так, то я раджу вам підключитися до нашого сайту за допомогою свого імені користувача та пароля, і, перш за все, не соромтеся надсилати запрошення познайомитися кандидатам-чоловікам.

Ви також можете відповісти на це повідомлення або написати вашим менеджерам в Українi Тетяні (Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.) i Вікторії (Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.)

  

Пам'ятайте, що в західному світі чоловіки виявляють мало ініціативи.

 

Здебільшого саме жінки роблять перші кроки на Заході.

 

 

Я чудово розумію, що для деяких із вас це важко, але ваш успіх у коханні коштує такої ціни.

Чоловікові особливо лестить те, що жінка обирає його, і це дозволить йому підвищити впевненість у собі.

Чесно кажучи, чоловіки дійсно дуже уважно знайомляться з анкетою жінки, яка його вибирає, і у вас буде набагато більше шансів на успіх! 

Для прикладу моя дружина розповіла мені історію пари, яка склалася таким чином: 

Чоловік спілкувався з жінкою, яку сам вібрав, але розмова була поверхневою. Жінка не особливо виявляла інтересу, оскільки в неї було паралельне спілкування з іншими чоловіками агентства. Вона відповідала за ввічливістю. На наше запитання, що їй заважає дізнатися чоловіка краще, щоб визначити для себе, чи підходить чоловік за її критеріями пошуку, ставити йому питання, а не лише загальними фразами відповідати на його запитання, таким чином зберегти свій час і час чоловіка. Жінка відповіла, що їй і так вистачає такого спілкування, бо часу немає заглиблюватися, багато інших турбот і крім цього, має кілька кандидатів, яким теж треба приділити хоч якусь увагу. Йде як іде і якщо чоловіка не влаштовує таке спілкування, нехай він перестане з нею спілкуватися, вона не засмутиться.

Через тиждень зареєструвалась жінка яка в день реєстрацiї вибрала профіль цього чоловіка. 

Вона чітко продемонструвала свою зацікавленість і поставила глибокі запитання, які дійсно мали значення.

Тепер вони пара.

На закінчення я можу сказати вам, що я цілком розумію тих із вас, хто пише нам, що період війни, який ми переживаємо, не ідеально підходить для романтичної зустрічі.

Проте з початком війни за допомогою агентства 32 пари уже проживають разом і планують одружитися цього року. Ми вдячні їм за те, що вони підтримують зв'язок із нами та діляться чудовими новинами про заміжжя. Также багато чоловіків та жінок розвивають відносини та видалили свої анкети з агентства, щоб зосередитися на кращому впізнанні один одного і не розсіюватися на інші знайомства.

 

***

Ось повiдомлення вiд Франсуа та Олесі (французькою, але онлайн перекладач вам на допомогу) 

  Link with pictures (на францу)

Привіт Антуан, привіт Борислава! 

Ми дякуємо вам за ваш сайт міжнародніх зустрічів чоловіків та жінок! З Олесею ми вирішили видалити наші профілі! Вона напише своєму менеджеру CQMI в Україні! Дякую за все, ми дуже щасливі і бажаємо вам багато щастя та бізнесу у 2023 році. 

 

***


Або весілля Вінсента та Анастасії: 

Link with pictures

Привіт Борислава та Антуан,  

Хочу повідомити, що ми з Анастасією одружилися у вересні і сьогодні дуже щасливі.

Анастасія - чудова жінка, яка виправдовує мої очікування, а її донька - промінчик сонця в нашому домі, вона також дарує мені радість кожен день. 

Для мене важливо подякувати тобі Борислава і тобі Антуан, тому що ти дав мені якісну пораду, це правда, що я мав підхід до знайомств, який не був рекомендований твоєю агенцією, пізніше я зрозумів, що у мене були труднощі, які я міг уникнути.

 

Борислава знову мала рацію, коли сказала: «Ти побачиш, що правильною буде та жiнка, яка вибере тебе, а не навпаки» Я іноді посміхаюся, коли думаю про це, тому що саме так почалися мої стосунки з Анастасією.

 

Сьогодні Анастасія та її дочка вже мають цікавий рівень володіння французькою мовою, обидві мотивовані інтегруватися у Франції та рухатися вперед.

Велике спасибі тобі, 

Вінсент

 

***

 

Можливо ви будете наступними?

Це також залежить від вас? 

Сміливості та рішучості вам! 

Слава Україні! Героям слава!

 

Антуан. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1263 раз

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI