fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
Як розпізнати одруженого чоловіка? Україна знайомства

Як розпізнати одруженого чоловіка?

05 сентября 2021

Звертаючись в агентство знайомств ви бажаєте познайомитися для серйозних стосунків i вам потрібен партнер, який також прагне до цього. При знайомстві з чоловіком на сайтi знайомства Україна в поле зору можуть потрапити і одружені. Якщо чоловік намагається «позалицятися», як з'ясувати, чи не одружений він?

Запитайте про це прямо. Не бійтеся задавати незручні питання, бути конкретною. Адже мова йде про ваше власне щастя.

Цю навичку розказала нам жiнка, яка мала великий досвід спілкування на безкоштовних сайтах Україна знайомства i також була частою гостею в клубах знайомств. 

 Жінка розповідає.

 До нас на вечірку можуть заскочити одружені чоловіки, за гострими відчуттями i в ході невимушеної бесіди на загальні теми, коли налагоджений контакт, відбулося «приєднання» до співрозмовника, може він пожартував, а я посміялася-я задаю питання «ви одружені?». Питання потрібно ставити спокійним, але твердим голосом. Не кокетувати. Не відводити очей, дивитися краще прямо на нього. Таке питання, як правило, звучить дещо несподівано, як би застає чоловіка зненацька. 95% чоловіків дадуть правдиву відповідь в цей момент.

Я помітила, більшість чоловіків не приховують свого сімейного стану. І особливо не доводиться вдаватися до складних маніпуляцій, щоб з'ясувати.

Так як же дізнатися, чи приховує від вас чоловік своє одруження?  Спостерігайте.

- зверніть увагу, яка аватарка завантажена у нього на телефоні. Киньте погляд, коли проходить дзвінок, що там написано. Одружені чоловіки часто перевертають телефони екраном вниз.

- запитаєте у нього, як підписатися на нього в інстаграм або яка сторінка у нього в будь-якій соціальній мережі. Немає жодної, це сигнал. Якщо, звичайно, він не працює в певних органах.

- зверніть увагу на салон його машини, можливо, побачите там жіночі рукавички або дитяче крісло, фото або ще щось.

- киньте погляд на його портмоне, коли він буде розплачуватися в магазині, там теж може чиєсь фото.

- в ході вашого спілкування він буде мало розповідати про себе, про свої подвиги і досягнення, тому що боїться бовкнути зайвого.

-він не запрошує вас до себе додому, не знайомить зі своїм оточенням, з друзями, вас як би немає, ви будете відчувати його закритість, толком навіть не знаєте, де він працює.

-на одруженого чоловіка в одязі часто зчитується «жіноча рука», дуже добре випрасувана сорочка, наприклад. Відчувається особливий жіночий догляд, це помітно придивіться.

- запропонуйте, як би раптом зробити спільне фото, поспостерігайте за його реакцією.

Жіноча інтуїція вас не підведе. Якщо виключити меркантильний інтерес, за статистикою, дуже мало коханок, стають дружинами. Всі одружені чоловіки розповідають, одне і теж, як у них все складно в родині, дружина виносить мозок, а ти його мрія, ти жінка, яку він шукав все життя. Ось зараз, він вирішить свої питання і розлучиться. Але більшість жінок залишаються біля розбитого корита. Якщо ви коханка, ви повиннi розуміти, що ви як ресурсний матеріал, ви обслуговуєте цю сім'ю, ви насичуєте цього чоловіка тим, що не дає йому дружина і за рахунок того, що ви його підживлюєте, він продовжує більш-менш нормальні взаємини зі своєю дружиною . Це гра.

Гарного настрою i нехай шлюб з канадцем або європейцем стане для вас початком чудових змiн в життi.

Агентство знайомств CQMI! 

«ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК» (анкета для реєстрації) 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 913 раз

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI