fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
Для чого чоловiк? ВИШЕНКА НА торт або ЕВАКУАЦІЯ? агентство знайомств CQMI

Для чого чоловiк? ВИШЕНКА НА торт або ЕВАКУАЦІЯ?

15 сентября 2021

В агентство знайомств прийшов лист з питанням, на який хочу відповісти публічно.

"У мене з'являються думки, що для переїзду в іншу країну тут повинна земля під ногами горіти і все розвалитися. Тоді, напевно, півень смажений клюне, і переборе страхи.)) "

Щодо того, що «повинна земля під ногами горіти і все розвалитися», то це не про щасливе заміжжя, це про евакуацію і втечу. Про кошмар і жах, які стають невід'ємною частиною життя. Про те, що кажеш собі «так, я нічого не можу, у мене нічого не виходить, у мене немає опори і земля горить під ногами».

Чи схожа я на людину, у якої під ногами горить земля і немає, і ніколи не було в житті опори? Чи схожа автор недавнього відвертого листа - застереження на жінку, яка не має опори, а має палаючу землю, смаженого пiвня та інше, що зводяться до ємного слова «капець»?

Для деяких заміжжя - це бажання знайти «ми», нові емоції і переживання, нові відчуття і цінності. Це, як вишенька на торті, коли торт вже є і потрібно додати краси і вишуканості. І до кулінарного витвору, і до свого життя.

Для деяких жінок - заміжжя бачиться, як ВІН «прийде і вирішить усі мої проблеми». Зараз без всякого осуду і троллінгу. Розглядати заміжжя можна з будь-якої точки зору і право на це має будь-яка жінка.

А ось тепер можна поміркувати на тему про те, що в підсумку отримає та, у якої все ОК і потрібна вишенька і та, інша, яка шукає опору не в собі, а в навколишніх, який прийде і врятує.

І ще щодо «перебороти страхи». Страх чого? Якщо говоримо конкретно про заміжжя за кордоном.

Страх вивчення мови?

Так це не страх, це лінь і небажання!

Страх переїзду в іншу країну?

Прочитайте і подивіться все, до чого дотягнетеся- про це континенти, країни, регіони, містаі, вулиці. І про людей, які там живуть. З людьми говорiть. Благо, світ близький і відкритий, як ніколи. І краще до різних думок прислухатися. А потім свою думку сформувати. І з'їздити непогано б було. І на місці все побачити своїми очима. На сайтi Україна знайомства CQMI, в роздiлi «Блог» ви знайдете безлiч практичних рекомендацій щодо заміжжя з іноземцем.

Страх помилитися у виборі чоловіка?

Так в цьому випадку не «горить земля і півні» повинні в голові жити, а здоровий глузд, вміння розбиратися в людях і емпатія.

Які ще можуть бути страхи?

Поділіться, будь ласка!

Думаю, що головне в цьому непростому питанні ось що. Потрібно зрозуміти і чесно сказати самій собі - я реєструюся на сайтах знайомства Україна, тому що.... І далі додавати чому і для чого.

Так само, як і з тим самим горезвісним мільйонів доларів. Кому потрібен мільйон доларів? Та нікому!

Ви ж не покладете гроші посеред кімнати, щоб сидіти і милуватися на них. Мільйон доларів потрібен КОЖНОМУ ДЛЯ ЧОГОСЬ свого. Комусь на Місяць злітати, а комусь хліба вдосталь наїстися.

З чоловіком теж саме. Навіщо він вам?

У кожної жінки повинна бути своя відповідь на просте запитання.

А навіщо вам, власне, чоловік? І відповідати собі потрібно чесно. І ось це найскладніше ...

Гарного настрою i нехай шлюб з канадцем або європейцем стане для вас початком чудових змiн в життi.

Агентство знайомств CQMI! 

«ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК» (анкета для реєстрації) 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 877 раз

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI