fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
Як знайти чоловiка. Стародавні греки і агентство знайомств Стародавні греки і агентство знайомств

Як знайти чоловiка. Стародавні греки і агентство знайомств

09 сентября 2021

Тема не про те, що перші сайти знайомств з'явилися в Стародавній Греції. Звичайно, Греція - колиска цивілізації і взагалі «в Греції все є ...».

Але мова піде про інше. Ви, звичайно, знаєте, що у наших предків були дивні, кумедні і навіть безглузді, з точки зору сучасної людини, уявлення про будову світу.

Згадані вище стародавні греки вважали, що земля - ​​це плоский диск, оточений недоступним людині морем.

Але, що дозволено древнім грекам, то не дозволено сучасним жінкам.

Якщо ви намагаєтеся знайти своє щастя і побудувати сімейні відносини з чоловіком-іноземцем, то краще відійти від традиційних уявлень про міжнародний дейтинг. А краще взагалі забути про них.

Традиційні уявлення про пошуки мiсцевого чоловіка, або чоловіка -іноземця починаються і закінчуються, як правило, або пошуком міжнародних сайтів знайомств, або сайти знайомства Україна. Знаходяться такі сайти легко і в їх числі найбільш популярні RussianCupid, ElenasModels і кілька інших популярних майданчиків.

І ось 2 мільйони жінок, з пострадянської республіки, щомісяця атакують ці сайти в пошуках щастя зі "статусним чоловіком мрії". Роблять це захоплено, витрачають на пошуки місяці і роки і чомусь не помічають, що світ давно перестав бути плоским і його оточує океан можливостей.

Давайте згадаємо, що можна знайти і отримати на безкоштовних сайтах, які часто можна знайти в пошуковій системі за ключовими словами «Україна знайомства».

Для тих жінок, хто вже пройшов цей шлях, ніщо з перерахованого не буде новиною. Тим же, хто тільки планує ступити на цей шлях, раджу познайомитися з незавершеними вас перспективами.

Вас чекає...

Величезна кількість скамерiв, на яких жінки витрачають місяці, роки і .... гроші. Я зараз про американських генералів, сирійських миротворців та інших докторів ООН.

Безвідповідальні сексуальні туристи, що втягують жінок у короткострокові інтимні стосунки без зобов'язань. Статися це може у вас на батьківщині або в його країні. Але відносини будуть необтяжливими, нетривалими і залишать неприємний осад вчиненого над вами акту. Захопили, покористувалися, квиток назад оплатили .... забули.

Такі ж безвідповідальнi чоловіки, захоплено розповідають про швидкі перспективи сімейного життя, але кожен раз вислизають від своїх обіцянок. І так роками ..

Думаю, що все це вам знайоме якщо і не особисто, то з розповідей дівчат на численних форумах.

І проблема лише в одному. У впертій і стійкiй впевненості в тому, що світ одновимірний і плоский, а навколо неприступне море.

Але світ рівно такий, яким ви його сприймаєте i можливостей вам надано стільки, скільки ви бачите.

Якщо готові зробити крок в "інший вимір" і переконатися в багатогранності своїх можливостей, то саме час прийняти рішення і приєднатися до кількості щасливих пар за допомогою шлюбного агентства CQMI.

Гарного настрою i нехай шлюб з канадцем або європейцем стане для вас початком чудових змiн в життi.

Агентство знайомств CQMI! 

«ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК» (анкета для реєстрації) 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 848 раз Последнее изменение Пятница, 10 сентября 2021 12:56

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI