fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
Чому потрiбнi хорошi фотографiї Чому потрiбнi хорошi фотографiї

Чому потрiбнi хорошi фотографiї

25 сентября 2021

Подаючи фотографії  в агентство знайомств потрібно ясно розуміти важливість i значення ваших знімків, так як перше знайомство з майбутніми кандидатами відбувається тільки по фотографіях.

Невдало зроблені знімки, можуть раз і назавжди позбавити вас можливості познайомитися з відповідним кандидатом. Тому модератори на сайтах знайомства Україна та знайомства Київ надають особливого значення фотографіям.

Фотографії потрібні якісні, які презентують вас найкращим чином.

Небажано фото-селфі, більшість таких фото зроблені невдало.

Наше агентство знайомств рекомендує мати 8-10 хороших ваших фото. З них ми відбираємо 2-3 фотографії в повний зріст і крупним планом. Фото не повинні бути з розряду «для друзів». Якщо ви робите фотографiї самостійно, потрібно звертати увагу на деякі важливі моменти:

- Композиція. Що або хто потрапляє в кадр. Щоб не було повного сумбуру і зайвих предметів, незрозумілих особистостей на задньому плані. Для цього можна сфотографуватися на тлі гарного інтер'єру, в парку, на красивій вулиці. Потрібні такі кадри, щоб вашому майбутньому кандидату, подивившись на таке фото захотілося зразу же почати знайомство.

-Освітлення. Якщо ви фотографуєтесь на вулиці, найкращий час для зйомок захід або світанок. Або коли похмуро. У сонячну погоду опівдні краще не фотографувати або станьте в тінь, щоб світло було розсіяним. Якщо ви знімаєте в приміщенні, намагайтеся, щоб було багато денного світла.

 -Щоб знімки вийшли цікавими, введіть в пошуковому рядку в Гугл або Яндекс запити: «пози для фотосесії, для жінок» Вибирайте, які вам подобаються, пробуйте експериментуйте. Можна відразу скопіювати кілька фотографій до себе на телефон, як зразок. У додатку Pinterest ви знайдете багато креативних ідей для фотосесій.

Ми рекомендуємо робити фотосесію у професійного фотографа. Він правильно підбере світло, виграшний ракурс, підбере композицію в кадрі.

Звертайтеся до професіоналів. Ваші фото будуть чудові! Ви отримаєте багато позитивних емоцій від самого процесу фотосесії в студії або на вулицях міста.

Бажаю успiхiв!

Гарного настрою i нехай шлюб з канадцем або європейцем стане для вас початком чудових змiн в життi.

Агентство знайомств CQMI! 

 «ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК» (анкета для реєстрації) 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 939 раз

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI