fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
І ще раз про фотографії. Агентство знайомств Агентство знайомств CQMI

І ще раз про фотографії. Агентство знайомств

10 августа 2021

Профіль - одна з найбільш складних тем на сайтi Україна знайомства. Здавалося б все зрозуміло - бери фотографії, напиши пару слів про себе і вперед. Але не тут-то було! Практика показує, що наші фотографії часто не відповідають атмосфері світових сайтів.

Але ж хочеться не тільки потрапити в 10-ку, а й зробити профіль таким, щоб він став в порівнянні з профілями конкуренток те, що називається "a mile away". Тому агентство знайомств рекомендує відповідально підійди до заповнення свого профілю на сайтi.

Готуючись до статтi, я звернулася до нових досліджень психологів і соціологів, які працюють з світовими сайтами знайомств, з сайтами знайомства Україна, знайомства онлайн без реєстрації та знайомства Київ телеграм.

І ось кілька базових рекомендацій про фотографії. Перша і головна рекомендація про кількість. Фотографій в профілі бажано мати не менше 4-х. Оптимальна кількість 7 - 12. Але на мій скромний погляд 12 - це явний перебір.

Далі про те, якими мають бути ці базові чотири фотографії:

 

1. Портретна.

Назва є досить умовною, тому що вона ніяк не пов'язана з професійною фотографією в ательє. Це фотографія, на якій добре видно обличчя і очі. Такі фотографії ще називають "classic headshot" - контрольний постріл в голову. Справа в тому, що більшість сайтів знайомств та агентство знайомств, виділяють для зображення користувачів на головній сторінці сайту, дуже невеликий простір. Наприклад, на сайтах Україна знайомства або на сайтах знайомства онлайн без реєстрації, на його головній сторінці розмір фотографії користувачів 6см х 5 см. Як бачите, розгулятися особливо ніде і саме тому фотографія повинна бути такою, щоб можна було не тільки познайомити з собою інших користувачів, а й викликати інтерес.

 

Правила фотографії "classic headshot":

- дивіться прямо в камеру,

- посміхайтеся,

- використовуйте природне освітлення,

- простежте, щоб волосся було в порядку,

- для фону краще використовувати щось дуже просте і не відволікаючи увагу від зображення.

 

І, схоже, це правда. У недавньому опитуванні 86% чоловіків зізналися, що перше, на що вони звертають увагу в профілі жінки - це очі. І інші дані цього дослідження:

 

- для 32% чоловіків важливо тіло,

- 12% звертають увагу на волосся,

- і тільки для 3-х відсотків чоловіків на першому місці опинилися губи.

 

2. Рекомендації по другій фотографії - в повний зріст, або "the full body shot".

 

Фотографії в повний зріст важливі не тільки для того, щоб продемонструвати особливості статури. Ця рекомендація, як не дивно, перетинається з безпекою. Справа в тому, що багато вкрадених фотографій, якi використовують скамери, як правило саме портретні. А фотографія в повний зріст покаже вам реальну людину. Якщо ви відчуваєте себе спокійно і впевнено, якщо вам комфортно в одязі - все це буде передаватися через фотографію.

 

3. Третя фотографія повинна дати уявлення про ваш спосіб життя і улюблених заняттях.♀⛹♀

 

Саме цим ви даєте можливість заглянути в ваше повсякденне життя. Це може бути будь-яка ваша повсякденна активність. Це можуть бути оплески в майці вашої улюбленої команди, похід в гори, плавання, малювання, біг .... Далі можна перераховувати і перераховувати .... Головне, щоб ця фотографiя не спотворювала вашу зовнішність і на ній добре було видно обличчя. І, до речі, не переймайтеся про макіяж на фото з повсякденного життя. Природність дуже приваблива.

 

Якщо в цій категорії фотографій ви вирішите розмістити фото з недавнього відпочинку, то пам'ятайте, що фотографії в бікіні і парео привертають НЕ ТИХ чоловіків.⠀

І четверта рекомендація. Фотографія - бонус. Наприклад, про чорно-білi фотографії. Ви їх використовуєте? Ні? А даремно)))

Гарного настрою! I нехай шлюб з канадцем або європейцем стане для вас початком чудових змін в житті. Агентство знайомств CQMI!

«ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК» (анкета для реєстрації)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1007 раз Последнее изменение Пятница, 10 сентября 2021 12:53

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI