fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
Заміж за іноземця. Як спілкуватися з хамами, скандалістами та іншими неадекватами. сайт знайомства для створення сім'ї CQMI

Заміж за іноземця. Як спілкуватися з хамами, скандалістами та іншими неадекватами.

16 августа 2021

Що робити, якщо ви познайомилися через агентство знайомств, або через сайт знайомства онлайн без реєстрації i чоловік занадто агресивний в листуванні і спілкуванні?

Ну як що? Відповідь дуже проста - припинити спілкування.

Ну ОК, спілкування припинилося, але дівчина продовжує мучити себе питаннями:

як він взагалі міг таке сказати / запитати / показати?

чому він такий агресивний, може бути, я сама дала привід?

чому мені трапляються дивні чоловіки?

чому менi не щастить?

І часто страждання з цього приводу доводять до того, що дівчина вирішує: «Все! Більше ніколи не зайду на сайти Україна знайомства, ні ногою, ні пальцем, ні поглядом, ні думкою ».

Але ж все вирішується дуже просто.

Є така техніка, яку ми називаємо "блювотний пакет". Звучить так собі, не привабливо, але допомагає чудово.

Ті, хто літав літаками, прекрасно знають, що в спинці попереднього сидіння завжди є скромний наборчик - щось про "Літайте нашими літаками", пара газет / журналів і ось той самий блювотний пакет. Згадали?

А тепер уявіть, що вашого сусіда починає в польоті нудити. І вміст шлунка потрапляє туди, куди йому і належить, тобто в той самий пакет.

Сусідство не з приємних, що вже говорити. Але що ви зробите в такій ситуації, якщо сусід - не ваша близька людина? Не мама / тато / подруга / коханий / дитина / чоловік та ін. Не знаю, що зробите ви, але точно знаю, що зроблю я. Встану і пройду в хвіст літака. Якщо виявиться, що в салоні є вільні місця, то я пересяду на вільне місце. Якщо таких не виявиться, значить, просто постою в хвості і побалакаю з бортпровідницею.

Рано чи пізно неприємність, яка сталася з сусідом, закінчиться. У будь-якого шлунка обсяг обмежений.

А тепер уявіть, що зовсім незнайомий чоловік, якого ви ніколи не бачили, не чули, не уявляєте, як він насправді виглядає ... У нього теж трапляється напад нудоти. Але тільки нудить його не вміст шлунка, а вміст мозку. Вся гидота копилася роками: невдачі, образи на жінок, подряпана машина, запах з рота і ін., - все це чоловік вихлюпує на вас, тобто, на сторонню людину.

Неприємно, не сперечаюся. Але яке до всього цього маєте відношення ВИ? Відповідь - ніякого! Рівно так само, як ви не маєте ніякого відношення до того, що відбувається в шлунку у людини, що сидить поруч з вами в літаку. Хіба що ви не пригостили його перед цим пиріжками з грибами 

Висновок. Якщо вам зустрівся на сайті знайомства Україна або в соціальній мережі знайомства Київ телеграм суб'єкт, який дозволив собі нетактовну поведінку (= якого "знудило" на вас змістом його мозку), то потрібно:

встати (заблокувати),

відійти (написати скаргу в службу безпеки),

обтруситися і зрозуміти, що все, що тільки що сталося, не має особисто до вас ніякого відношення.

Вдалого спiлкування!

З вами сайт знайомства для створення сім'ї CQMI

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 847 раз

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI